Gromnik's Great Review - Something To Believe In

Vilken dröm

Det finns många platser i världen som jag skulle vilja resa till för att få upptäcka allt där. Något som jag skulle vilja göra är att åka på safariresor, det måste vara så otroligt häftigt. Att fåle alla vackra djur på savannen. Det är något av en dröm för mig som jag verkligen skulle vilja se.
Att få uppleva det skulle verkligen vara som en dröm. Att få se giraffer och elefanter i det fria, ja det måste var så otroligt mäktigt.

Ja det är något som skulle vara så otroligt kul.
Det finns ju många olika typer av safari resor som man kan göra,så det gäller att hitta den som man tycker passar en själv. Det finns ju så många olika afrikanska länder som har safari och det är ju härligt att det finns så mycket att se i många olika länder. Så man måste helst enkelt  hitta det som passar en själv.
Ja det är något som jag gärna skulle vilja göra någon gång i mitt liv, åka på en safari resa och bara njuta av alla vackra djur som finns.
Det är ju så otroligt vackra, och så annorlunda än vad som vi är vana vid här i norden. Så det är ju så mäktigt att det finns så vackra djur som man skulle kunna se på en safari i afrika. Någon gång hoppas jag att man ska få komma iväg och se dom. Och ha en bra kamera med mig så att jag kan föreviga den upplevelsen genom att ta en massor med kort som man sen kan kolla igenom och drömma sig tillbaka till.
Ja det vore en dröm för mig, det är det säkert för många fler än bara mig. Så nån gång måste jag se till att jag kommer iväg och kan få se dom vackra djuren som finns.