Gromnik's Great Review - Something To Believe In

Skönt att ha det planerat

När det kommer till mat så är det skönt att planera tycker jag, att göra en veckomatsedel är verkligen praktiskt och hjälper till mycket i vardagen.
Ja det finns så mycket gott som man kan äta och det är ju härligt även om det kan vara lite svårt att veta vad man ska göra varje dag.

Så mycket att välja på

Det är härligt att det finns så mycket som man kan välja att äta på, man vill ju gärna äta varierat och pröva nya saker.
Ja det är verkligen bra om man kan få det så varierat som möjligt. Och då underlättar det att ha en veckomatsedel.
Sen så underlättar det när man vet vad man ska laga varje dag, då slipper man planera ut och tänka efter så mycket på vad man ska skaffa för mat.
Det är skönt att åka och storhandla så att man har alla ingredienser hemma så att det blir lättare att sätta igång och laga när det är dags för det.
Jag tycker om att laga vegetariskt och det finns ju så mycket man kan göra med det, om jag fick välja så skulle jag äta sallad varje dag för det tycker jag är så gott. Det är verkligen något som jag verkligen tycker om, skulle vilja ha hur mycket som helst sallad om man bara kunde. Och det kan man ju men det är ju bra att få i sig lite olika saker så att man inte får någon vitamin brist eller mineralbrist eller liknande.
Så på så sätt är det praktiskt att göra en veckomatsedel så att man vet att man får i sig det man behöver och att det alltid finns tillräckligt med mat så att man slipper gå hungrig för det är ju aldrig bra. 
S å det är ett tips till alla som vill ha det lite enklare i vardagen.