Gromnik's Great Review - Something To Believe In

Gör stor skillnad

Det finns vissa saker som göra stor skillnad när det kommer till ett hus, det finns så mycket som är fint och som man skulle  vilja ha eller göra om. Men vissa saker gör att det blir större skillnad än andra. Och en sådan sak är dörrarna, det kan verklige göra stor skillnad om man har specialdörrar än om man bara har vanliga dörrar. 
Ja det är kul att det går att göra så stor skillnad och att se till att det blir så där extra fint, för det är ju så man vill ha det och det finns så många fina dörrar att välja på.

Svårt att välja vilken man ska ha

Ja det kan vara lite svårt att välja vilken man ska ha och vad man ska gå på. Det blir ju lätt så när det finns så mycket att välja på. Så många fina saker och då blir det  ju lite svårare än om det bara finns få saker att välja på.
Men något som jag tycker är väldigt vackert är att hitta gamla dörrar som redan har suttit på ett hus i många år, dom är så fina och  så fint slitna. Ja det är bland det vackraste tycker jag när man ska välja dörrar. Det är så fina hantverk och något som verkligen gör att det känna vackert och fint och något som man verkligen vill ha. 
Sen så skulle det ju vara väldigt kul att få göra sin egna dörr, det vore nog väldigt häftigt tycker jag. Det skulle nog ta en bra stund men det skulle var så kul att få använda en dörr som man själv har gjort ,det måste vara väldigt tillfredställande.
Så det kanske får bli en framtida projekt att få göra allt från grunden och få se sitt verk som man har åstadkommit, ja det vore något.